Nämä paahdettujen oliivien ja burratan kanssa tarjoillut crostinit ovat täydellinen ruokalaji muiden pienten ruokien kanssa tai vain välipalaksi!
Ainesosat
1 tuore burrata-juusto, huoneenlämpöinen
1 pieni patonki, viipaloitu
3,5 dl sekoitettuja oliiveja, kuorettomia
4 rkl oliiviöljyä, lisäksi ylimääräistä crostinisia varten.
1 salottisipuli, jaettuna neljään osaan
3 valkosipulinkynttä
1 lime tai sitruuna, leikattu 4 viipaleeksi.
2 oksaa tuoretta timjamia
2 oksaa tuoretta oreganoa, lisäksi lisää tarjoiluun
2 oksaa tuoretta rosmariinia
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Toimi seuraavasti
Aseta Fritaire Air Fryer -paistinpannu 160 °C:n lämpötilaan.
Sekoita oliivit, sipuli, sitruuna/limetti, valkosipuli ja yrtit pienessä uunivuoassa. Sekoita kaikki huolellisesti yhteen. Suolaa ja pippuroi ja friteeraa ilmakäristimessäsi 30 minuuttia.
Poista uunivuoka oliivien kanssa Fritairesta, aseta patonkiviipaleet sen sijaan ritilän päälle ja valuta hieman oliiviöljyä.
Nosta lämpötila 200 °C:een ja kypsennä leipää, kunnes se on kullanruskeaa.
Tarjoile oliivit burratan ja patonkiviipaleiden kanssa.