Ainekset (3-4 gyrossa)
4 isoa portobellosientä 0,5 dl ekstra-neitsytoliiviöljyä 1/2 tl kuivattua oreganoa 1 rkl soijakastiketta
1/4 tl savustettua paprikajauhetta
1/2 tl valkosipulijauhetta
3-4 pitaleipää 1 iso tomaatti, viipaloituna Pikkelöity punasipuli maun mukaan Tuore salaatti Tuore persiljanlehti, hienonnettuna
Tzatzikikastiketta varten
80 ml kreikkalaista jogurttia 1/2 sitruunaa, puristettu 1 pikkukurkku, hienonnettu 1 valkosipulinkynsi, hienonnettu 1 rkl oliiviöljyä ripaus suolaa pippuria maun mukaan.
Toimi seuraavasti
- Puhdista sieni märällä pyyhkeellä.
- Sekoita keskikokoisessa kulhossa oliiviöljy, oregano, soijakastike, savupaprika ja valkosipulijauhe.
- Lisää sienet kulhoon ja sekoita, kunnes sienilakit ovat kokonaan oliiviöljyseoksen peitossa.
- Kokoa pyörivän grillin lisävaruste ja pujota sienet kahvaan.
- Aseta varras Fritaireen ja käynnistä moottori.
- Paahda 30 minuuttia 200 C:ssa.
- Tee sillä välin tzatziki.
- Yhdistä kaikki ainekset keskikokoisessa kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kun sienet ovat valmiita, leikkaa niistä muutama viipale ja täytä paahdettu pitaleipä. Lisää päälle tomaatteja, tzatzikia, salaattia, marinoitua sipulia ja mausta suolalla ja pippurilla.