Käytä kauden omenoita herkulliseen ja terveelliseen jälkiruokaan – paistettuna Fritaire-ilmankäristimessäsi.
Ainesosat
2 Gala-omenaa (Alt Pink Lady tai Granny Smith) Ruokasuihke (voidaan käyttää ruokaöljyä tai voita) Sitruunamehu 4 rkl kreikkalaista jogurttia Kourallinen mysliä Kaneli Vaahterasiirappi
Toimi seuraavasti
- Aseta Fritaire 175°C:een.
- Pese ja kuori omenat, mutta varo tekemästä reikiä omenan pohjaan tai sivuihin.
- Sivele sitruunamehua omenan sisäpuolen ruskean värin vastapainoksi.
- Suihkuta omenat keittosuihkeella tai sivele öljyä tai voita.
- Aseta ne leivinpaperille ritilän päälle.
- Paista 15-20 minuuttia tai kunnes omenat ovat hieman rapeita.
- Anna jäähtyä vähintään 10 minuuttia ja kauho sitten kreikkalaista jogurttia jokaiseen omenaan.
- Lisää päälle mysliä ja pirskota päälle vaahterasiirappia ja kanelia.