Määrä: 2 porttia
Ainesosat:
2 suurta munaa
5-6 kirsikkatomaattia, hienonnettu
Pieni nippu pinaattia
2 rkl raejuustoa
1 rkl parmesaaniraastetta
Oliiviöljy siveltimeksi
Ripaus suolaa
hienonnettua ruohosipulia, päälle
Tee näin:
1. Sivele 5-10 cm:n vuoka oliiviöljyllä.
2. Erottele munanvalkuaiset keltuaisista. Kaada munanvalkuaiset keskikokoiseen kulhoon.
3. Laita munankeltuaiset kahteen erilliseen pieneen kulhoon, peitä ne kelmulla ja laita sivuun.
4. Munanvalkuaisen kulhoon: lisää tuorejuusto, parmesaani ja suola.
5. Vatkaa seos kevyesti sekaisin ja kaada seos vuokaan.
6. Laita päälle tomaattia ja pinaattia ja peitä kahdella palalla alumiinifoliota.
7. Paista ilmassa 175 ℃:ssa 10-15 minuuttia tai kunnes munanvalkuaiset ovat kiinteitä.
8. Kun valkuaiset ovat kiinteitä, lisää keltuaiset ja paista ilmassa 30 sekuntia/1 minuutti.
9. Koristele ruohosipulilla ja tarjoile paahtoleivän kanssa.